Редактор: e-mail: Кадър: БНТВече една седмица корабът Вера Су е вързан за

...
Редактор: e-mail: Кадър: БНТВече една седмица корабът Вера Су е вързан за
Коментари Харесай

Днес се очаква да обезопасят кораба с по-тежки котви

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Българска национална телевизия

Вече една седмица корабът " Вера Су " е вързан за скалите в местността Яйлата. Някакво оживление се чака през днешния ден, стана ясно от директно включване на Българска национална телевизия. " Днес се чака тук да дойдат спешни екипи от Морска администрация и да се опитат да обезопасят кораба с по-тежки и специфични котви, тъй като досега той е заловен с въжета за две от скалите. Тези дейности на МА са, тъй като през днешния ден се чака утежняване на времето, повдигане на вълна, което значи, че корабът ще бъде подложен на доста сериозен отпор от страна на морето ", сподели репортерката Нивелина Няголова.

Вчера излезе заповед на транспортния министър Христо Алексиев, който се разпорежда съответните институции да стартират неотложно деяние по освобождение и извеждане на кораба, след което да бъде арестуван до цялото възобновяване на средствата, вложени от страната

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР